logo
  • Adresa: Jurija Gagarina 164b/11
  • 11070 Novi Beograd
  • Telefon: (+381) 11 428 15 42
  • Mobilni: (+381) 66 000 966
  • Email: info@mkabl.rs
  • 0
man
man
man
man

M Kabl HiFi

M-Kabl se bavi internet prodajom High End audio sistema, lifestyle audio uređaja, A/V kablova i dodatne audio opreme. U našem novom prostoru, možete čuti i videti celu našu ponudu. Dobrodošli...

banner

WireWorld USA je svetski lider u tehnologiji proizvodnje kablova za High End audio sisteme kao i A/V sisteme svih kategorija. U svaki proizvod ugrađeno je bogato iskustvo, znanje i veliki broj patentiranih inovacija koje omogućavaju dramatično poboljšanje kvaliteta zvuka i slike.

Ansuz Acoustics je High End brend iz Danske, osnovan 2014 godine, iza koga stoje eksperti Michael Børresen, glavni dizajner Raidho zvučnika i Lars Kristensen, bivši dizajner u kompaniji Nordost. U ponudi su apsolutno referentni kablovi i audio dodaci.

IeGO Dreamworks je proizvođač High End audiofilskih konektora i kablova iz Tajvana i smatra se jednim od vodećih na tržištu. Kao OEM konektore, koristi ih većina svetski poznatih brendova, nezavisno od cene. Osnove su plemeniti materijali kao japanski Furukawa bakar visoke čistoće, čisto srebro ili rodijum, što je još jedan dokaz ozbiljnog pristupa i beskompromisnog kvaliteta.

Lindemann Audio - High End manufaktura koja već 30 godina razvija vrhunske proizvode. Muzička reprodukcija, što vernija, prirodnija i uživanje u njoj je jedini cilj tima koji predvodi Norbert Lindemann. Tradicionalni nemački kvalitet i dizajn u sprezi sa najnaprednijom tehnologijom - rezultat je Musicbook serija D-A konvertera, strimera i pojačala koja predstavljaju High End audio budućnost.

Manger Audio - moto "precision in sound" savršeno opisuje filozofiju firme koja već 45 godina, u Bavarskoj ručno proizvodi jedinstvene zvučnike. Vođeni vizijom osnivača Josefa Mangera i njegovom patentiranom "Sound Transducer" tehnologijom, nastaju High End aktivni i pasivni zvučni sistemi koji su unikatni u audio svetu.

Isotek je Engleska kompanija koja proizvodi višestruko nagrađivane strujne kablove, distributere i generatore koji su performansama i cenom prilagođeni svim Hi Fi i AV sistemima. Isotek proizvodi su stekli poverenje preko 100.000 korisnika u 45 zemalja širom sveta, kao i najviše pohvale svih vodećih svetskih specijalizovanih časopisa i publikacija.

Scansonic HD je danski lifestyle audio brend koji ima dugu istoriju. Davne 1971 godine, pod nazivom Dantax, počela je proizvodnja zvučnih kutija. Danas je Scansonic, kao deo Dantax Radio grupe, internacionalno poznat brend koji u ponudi ima veliki izbor zvučnika, stonih radija i ostalih hi-fi proizvoda.

Novatron Co. LTDje kompanija osnovana u Južnoj Koreji 2003 godine. Fokusirana je na proizvodnju visokokvalitetnih multimedijalnih plejera. 2006 godine, lansiran je prvi CD Ripper / Muzički Server pod brendom cocktailAudio , koji postaje vrlo zapažen od strane audiofila širom sveta. Danas, deceniju kasnije, Cocktail Audio je postao svetski poznat brend, sa najviše nagrada u klasi muzičkih servera, mrežnih plejera i strimera visoke rezolucije.

MBL je uložio mnogo vremena, energije i znanja u svoje uređaje i oni su i dan-danas jedinstveni u HiFi svetu. Iskustvo u razvoju po svemu izuzetnih zvučnika i komponenata Reference serije, je primenjeno i u razvoju i dizajnu modela Noble Line i Corona Line. Ali, ako nešto treba izdvojiti kao zaštitni znak firme – to su omnidirekcioni zvučnici, poznatiji kao Radialstrahler .

Atoll Electronique su u Francuskoj osnovala braća Dubreuil 1997 godine. Od samog početka, ostali su verni svojoj filozofiji, a to je konstrukcija pravih high end uređaja za audiofile kojima je budzet na prvom mestu.

Davne 1951 godine, kao spoj reči elipsa, i son / na francuskom zvuk /, počela je priča koja traje i danas. Najstariji francuski brend u proizvodnji zvučnika, Elipson je pionir u dizajnu zvučnika visoke klase, a posebno mesto zauzimaju raznobojni sferični zvučnici koji se savršeno uklapaju u svaki ambijent.

M-KablShowroom

Kontakt Info

  • Adresa Jurija Gagarina 164b/11 , Novi Beograd
  • Telefon (+381) 11 428 15 42
  • Mobilni (+381) 66 000 966
  • Email info@mkabl.rs
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand

Prijava za Newsletter