• 0
man
man
man
man
man
man
man
man
man
man

M Kabl HiFi

M-Kabl se bavi internet prodajom High End audio sistema, lifestyle audio uređaja, A/V kablova i dodatne audio opreme. U našem novom prostoru, možete čuti i videti celu našu ponudu. Dobrodošli...

banner

WireWorld USA je svetski lider u tehnologiji proizvodnje kablova za High End audio sisteme kao i A/V sisteme svih kategorija. U svaki proizvod ugrađeno je bogato iskustvo, znanje i veliki broj patentiranih inovacija koje omogućavaju dramatično poboljšanje kvaliteta zvuka i slike.

Ansuz Acoustics je High End brend iz Danske, osnovan 2014 godine, iza koga stoje eksperti Michael Børresen, glavni dizajner Raidho zvučnika i Lars Kristensen, bivši dizajner u kompaniji Nordost. U ponudi su apsolutno referentni kablovi i audio dodaci.

Od impresivnih kompaktnih zvučnika do vrhunskih podnih modela, svi Børresen zvučnici su jedinstveni po tome što predstavljaju ogroman napredak u tehnologiji izrade zvučnika i uključuju fundamentalno nove i patentirane tehnologije. Karakterističan oblik zvučnika kombinuje akustiku sa prepoznatljivim skandinavskim dizajnom koji se lepo uklapa u svaki prostor.

Aavik Acoustics je danski proizvođač High End audio komponenti. Linija proizvoda sastoji se od nekoliko serija pojačala, digitalno/analognih konvertera, fono pretpojačala i strimera. Sve komponente postavljaju nove standarde u kvalitetu izrade, tehnološkim rešenjima i reprodukciji muzike.

Axxess – ručno izrađene u Danskoj, Axxess komponente nude spoj savremenog danskog High End dizajna, funkcionalnost i inovativni audio pristup, po skromnijim cenama od već etabliranih Aavik I Borresen proizvoda.

IeGO Dreamworks je proizvođač High End audiofilskih konektora i kablova iz Tajvana i smatra se jednim od vodećih na tržištu. Kao OEM konektore, koristi ih većina svetski poznatih brendova, nezavisno od cene. Osnove su plemeniti materijali kao japanski Furukawa bakar visoke čistoće, čisto srebro ili rodijum, što je još jedan dokaz ozbiljnog pristupa i beskompromisnog kvaliteta.

Lindemann Audio - High End manufaktura koja već 30 godina razvija vrhunske proizvode. Muzička reprodukcija, što vernija, prirodnija i uživanje u njoj je jedini cilj tima koji predvodi Norbert Lindemann. Tradicionalni nemački kvalitet i dizajn u sprezi sa najnaprednijom tehnologijom - rezultat je Musicbook serija D-A konvertera, strimera i pojačala koja predstavljaju High End audio budućnost.

Isotek je Engleska kompanija koja proizvodi višestruko nagrađivane strujne kablove, distributere i generatore koji su performansama i cenom prilagođeni svim Hi Fi i AV sistemima. Isotek proizvodi su stekli poverenje preko 100.000 korisnika u 45 zemalja širom sveta, kao i najviše pohvale svih vodećih svetskih specijalizovanih časopisa i publikacija.

Više od 20 godina, francuski brend Norstone nudi širok spektar dizajniranog audio I video nameštaja koji se savršeno uklapaju u svaki enterijer. Svaki proizvod je pažljivo sastavljen od inovativnih tehničkih rešenja u službi estetike, kao i u stalnoj želji da se zadovolje potrebe i visoki standardi svih muzičkih i video entuzijasta.

Novatron Co. LTDje kompanija osnovana u Južnoj Koreji 2003 godine. Fokusirana je na proizvodnju visokokvalitetnih multimedijalnih plejera. 2006 godine, lansiran je prvi CD Ripper / Muzički Server pod brendom cocktailAudio , koji postaje vrlo zapažen od strane audiofila širom sveta. Danas, deceniju kasnije, Cocktail Audio je postao svetski poznat brend, sa najviše nagrada u klasi muzičkih servera, mrežnih plejera i strimera visoke rezolucije.

MBL je uložio mnogo vremena, energije i znanja u svoje uređaje i oni su i dan-danas jedinstveni u HiFi svetu. Iskustvo u razvoju po svemu izuzetnih zvučnika i komponenata Reference serije, je primenjeno i u razvoju i dizajnu modela Noble Line i Corona Line. Ali, ako nešto treba izdvojiti kao zaštitni znak firme – to su omnidirekcioni zvučnici, poznatiji kao Radialstrahler .

Atoll Electronique su u Francuskoj osnovala braća Dubreuil 1997 godine. Od samog početka, ostali su verni svojoj filozofiji, a to je konstrukcija pravih high end uređaja za audiofile kojima je budzet na prvom mestu.

Davne 1951 godine, kao spoj reči elipsa, i son / na francuskom zvuk /, počela je priča koja traje i danas. Najstariji francuski brend u proizvodnji zvučnika, Elipson je pionir u dizajnu zvučnika visoke klase, a posebno mesto zauzimaju raznobojni sferični zvučnici koji se savršeno uklapaju u svaki ambijent.

Innuos je osnovan 2009. u Engleskoj sa idejom da promeni konvencionalno razmišljanje o digitalnoj muzici kao izvoru i ponudio inovativne HiFi proizvode koji daju neočekivanu toplinu i preciznost – proizvode koji oslobađaju puni potencijal reprodukcije digitalne muzike. Innuos muzički serveri nude jednostavnost u korišćenju, uživanje u muzici i istinske audiofilske performanse.

Od 2010. Estelon proizvodi najluksuznije zvučnike današnjice. Sofisticirani inženjering i najkvalitetnije komponente su tajna briljantnosti Estelon sistema za reprodukciju zvuka. Decenije znanja i iskustva omogućavaju proizvodnju zvučnika sa zaista bogatim prirodnim zvukom, stvarajući nezamislivo muzičko iskustvo.

Od osnivanja 1987, Tsakiridis Devices proizvodi pristupačne High End audio uređaje na zadovoljstvo mnogih audiofila širom sveta. Svi proizvodi su ručno napravljeni u Grčkoj, korišćene su najkvalitetnije dostupne komponente, a kao rezultat smo dobili istinske audiofilske komponente koje svojom cenom opravdavaju svaki ulozeni novac.

Epos Loudspeakers je deo Fink Team grupe koja je vodeća evropska konsultantska kuća za dizajn zvučnika. Nastavljajući tradiciju dugu 30 godina, novi Epos zvučnici daju novu dimenziju uživanja u jednom pravom High End proizvodu.

STEALTH audio kablovi se ručno rade u USA već više od 20 godina. Pozivamo vas da sami iskusite STEALTH razliku I vidite očiglednu lepotu, kvalitet izrade I zvuka. Uvereni smo da će iskustvo biti za pamćenje.

Vibrapod je brend iz USA koji već decenijama proizvodi jeftina rešenja za akustičku i mehaničku izolaciju audio komponenti, zvučnika, Ili kompjutera od vibracija. U ponudi su izolatori u 5 različith tvrdoća, kao i šiljci koji služe za dodatnu izolaciju. Vibrapod nudi proizvode čiji odnos performanse/cena je teško nadmašiti

M-KablShowroom

Kontakt Info

  • Adresa Jurija Gagarina 164b/11 , Novi Beograd
  • Telefon (+381) 11 428 15 42
  • Mobilni (+381) 66 000 966
  • Email info@mkabl.rs